Кадър: БНТНикой не се е замислил защо руският премиер Дмитрий Медведев дойде

...
Кадър: БНТНикой не се е замислил защо руският премиер Дмитрий Медведев дойде
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Никой не се замисли защо Медведев дойде с такава сериозна делегация

Кадър: Българска национална телевизия

Никой не се е замислил за какво съветският премиер Дмитрий Медведев дойде в България с такава сериозна делегация - включваше един вицепремиер, четирима министри на най-важните министерства - икономическите, в това число енергетиката, двама шефове на основни компании - " Газпром " и " Росатом ", един заместник-министър и един началник на национална организация. На процедура сме пропуснали едно такова съществено посещаване.

Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия членът на Националния съвет на БСП Румен Овчаров. Русия продължава да търси вид да транзитира газ през България. Ние имаме обезпечени избрани заплащания от страна на Русия до 2030 година за преноса, сподели Овчаров.

Той прикани да бъде изработен явен план за изгодите от прекосяването на " Турски поток " през България, защото сега плюсовете са неразбираеми. Доставките на газ през Украйна за България може да спрат и преди да проработи " Турски поток ", предизвести Овчаров, само че въпреки всичко изрази убеденост, че политическият разсъдък в тази ситуация ще надделее.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР